ARDAHAN / GÖLE - Kazım Karabekir Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında okulumuz özel eğitim öğrenci ve öğretmenleri tarafından etkinlik yapıldı.  Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Dünya Otizm Farkındalık Günü Dünya Otizm Farkındalık Günü

Mrt

Kütüphanecilik Kulübü Tarafından Hazırlanan ayın yazarı NAZIM HİKMET RAN adlı pano çalışmamız. Kulüp Öğretmenlerimiz Tuğba ŞAHİN ve Tuğba GÜMRÜKÇü hocalarımıza ve kulüp öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Kültür Edebiyat Kulübünün hazırlamış olduğu Ardahan İli Tanıtım etkinliği. Etkinlikte emeği geçen kulüp öğretmenlerimiz Dilek ŞEKERCİ KÖSEOĞLU , Betül ÇIVGIN adlı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türk milletinin tarihine altın harflerle yazılmış bir destan olan Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü Münasebetiyle okulumuzda hazırlanan etkinlik. Etkinlikte emeği geçen Yıldız ARSLAN GÖÇER, Zühal KARAKOÇ ÜNAL adlı öğretmenlerimize öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Mrt

1-7 MART YEŞİLAY HAFTASI Okulumuz Panosu. Emeği Geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

GÖLE ÖZEL EĞİTİM VE UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİLERİNİ OKULUMUZDA AĞIRLADIK.OKULUMUZU VE ATÖLYELERİMİZİ GEZDİRİP,KENDİLERİNE İKRAMDA BULUNDUK.

Mrt

Kermesimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Kermesten elde edilen gelir ile alınan mamalar sokak hayvanlarına ulaştırılmak üzere uygun yerlere bırakıldı.

Şbt

Okulumuz Hayvanları sevme ve koruma kulübü tarafından yapılan kuş yuvaları kulüp öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ağaçlardaki yerlerine asıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Hayvanları Sevme Ve Koruma Kulübü Tarfaından geliri sokak hayvanlarına mama alımında harcanmak üzere kermes düzenlenecektir. Kermesimiz 05.03.2024 tarihinde saat : 10.00 okulumuz 1.katında gerçekleştirilecektir. Tüm öğrenci ve velilerimiz ve diğer okul idarecilerimiz davetlidir.

Emeği geçen Kulüp Öğretmenlerimiz Neslihan GÜLLÜOĞLU, Mert TAŞ ve kulüp öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Kütüphanecilik Kulübü Tarafından Hazırlanan ayın yazarı AİT FAİK ABASIYANIK adlı pano çalışmamız. Kulüp Öğretmenlerimiz Tuğba ŞAHİN ve Tuğba GÜMRÜKÇü hocalarımıza ve kulüp öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ock

Geleneksel Dönem Sonu Kahvaltı Etkinliğimizi Gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizin ellerine sağlık .

Ock

Kütüphanecilik Kulübü Tarafından Hazırlanan ayın yazarı Yaşar KEMAL adlı pano çalışmamız. Kulüp Öğretmenlerimiz Tuğba ŞAHİN ve Tuğba GÜMRÜKÇü hocalarımıza emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Yapılan Safahat Konulu Bilgi Yarışmasında Dereceye Girdiler. Öğencilerimizden Muhammed Saidnur YILMAZ İlçede 1. İlde 12. , Memet Ali AYDIN ise İlçede 6. olmuştur. Öğrencierimize ve yarışma takvimi boyunca kendilerini destekleyen Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Tuğba ŞAHİN ve Tuğba GÜMRÜKÇÜ hocalarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Öğrencilerinden Çayan Cemal SUCUĞ kendi kilosunda bilek güreşi turnuvasında Sağ Kolda İl 1.si ,Sol Kolda il 3. sü oldu.Bir diğer öğrencimiz Doğan ÇAKMAK kendi kilosunda Sağ Kolda il 3. sü , Sol Kolda il 2. si olmuştur. Bu dereceler ile bölge turnuvasına katılmaya hak kazanmışlardır. Kendilerini ve beden eğitim öğretmenimiz Özer AKBAŞ'ı tebrik ediyoruz.

Ock

VEFATININ 85. YILDÖNÜMÜNDE ATAMIZI SAYGI VE MİNNETLE YAD EDİYORUZ.